Altijd een stapje voor

Categories:KBC Nieuws

Wij als uw KBC-Verzekeringsagent… Altijd een stapje voor!

Ben jij graag een stapje voor? Kom langs, dan lichten we uw verzekeringen door!

Kom je op gesprek voor 27 september? Dan krijg je er een geschenk bovenop!

Dit multifunctioneel geschenk bevat:

  • Een veiligheidslamp
  • Een noodhamer
  • Een veiligheidsgordelsnijder
  • Een groot wit LED
  • 9 rode alarm LEDs
  • Een magneet

 

Maak nu een afspraak voor een gratis doorlichting van je verzekeringen.

KBC-Reisverzekering

Categories:KBC Nieuws

Woningspolis


Vakantieplannen?


Met de KBC-polis voor uw reizen bent u uitgebreid verzekerd!

Een weekendje weg, een zonvakantie of een wintersportvakantie voor de boeg? Dat wordt genieten! Zorg wel dat u goed voorbereid vertrekt. Met de KBC-Polis voor uw reizen bent u alvast uitgebreid verzekerd. Hoe vaak u ook reist, waar u ook naartoe gaat. U kiest zelf welke verzekeringen bij u passen.

 

Voor wie?

U kunt zelf beslissen wie u wilt meeverzekeren, en dat tot maximaal 10 personen.

Welke reisverzekeringen heeft KBC voor u?

De verzekering bijstand personen

De klassieker onder de reisverzekeringen. Wordt u onderweg ziek, raakt u gewond of moet u door een ongelukkige gebeurtenis voortijdig naar huis? Deze verzekering dekt de meeste gezondheidsperikelen die u op reis tegenkomt en de gevolgen daarvan, zoals een ziekenhuisopname, repatriëring, verlengd verblijf, overkomst van familieleden en dringende hulp. En dat tot 500.000 € per verzekerde persoon.

De annuleringsverzekering.

Ziekte, een ongeval of zelfs een plots overlijden, van u of een naaste, waardoor reizen onmogelijk wordt. Alsof dat niet erg genoeg is, brengt een vakantie die in het water valt vaak heel wat kosten met zich mee. De annuleringsverzekering vergoedt daarom de kosten die u niet kunt recupereren als u uw reis moet annuleren of vervroegd moet terugkeren. We vergoeden tot maximaal 12.500 € per reis voor alle verzekerden samen. Zo kunt u zich met een gerust hart verheugen op uw reis.

De bagageverzekering.

U vertrekt op reis, maar onderweg wordt uw bagage beschadigd of gestolen. Of uw koffers gaan met het verkeerde vliegtuig mee en u ziet ze nooit meer terug. De bagageverzekering vergoedt tot 1.500 € per verzekerde persoon. Als uw bagage 4 uur na uw aankomst nog altijd niet is aangekomen, vergoeden wij de dringende aankopen tot 250 € per verzekerde persoon.

De verzekering reisongevallen met extra bescherming.

Een nuttige aanvulling op de verzekering bijstand personen, die u extra beschermt in het buitenland. Deze verzekering zorgt voor een vergoeding van maximaal 100.000 € als u aan uw ongeval blijvende letsels overhoudt en keert een vergoeding van maximaal 10.000 € uit aan uw nabestaanden bij uw overlijden. Ook de werkelijke begrafeniskosten vergoeden wij tot maximaal 10.000 €.

De verzekering reisgeschillen.

Met deze verzekering blijft u niet in de kou staan als u op reis een geschil krijgt met uw reisorganisator, of als u problemen krijgt met de politie of de overheid. We zorgen in de mate van het mogelijke voor een minnelijke regeling, en helpen u als u voor de rechtbank of een geschillencommissie moet verschijnen. De kosten zijn verzekerd tot maximaal 50.000 € per schadegeval voor alle verzekerden

 

Ontdek de vip-formule.

Met de standaardformule bent u al uitgebreid verzekerd. Wilt u op veilig spelen? Dan kiest u best de vip-formule. Die verdubbelt alle verzekerde bedragen. Uw franchise verdubbelt natuurlijk niet.

 

Optie zakenreizen

De verzekering Bijstand Personen geldt voor al uw privé- én beroepsreizen. Met de optie zakenreizen gelden ook de andere verzekeringen tijdens uw professionele reizen.

 

Meer informatie?

Stap zeker eens binnen in ons KBC-Verzekeringsagentschap. Samen bekijken we welke verzekering het best bij u passen.

KBC-Fietsverzekering

Categories:KBC Nieuws

KBC-Fietsverzekering

Uw fietsverzekering?


De KBC-Fietsverzekering verzekert uw nieuwe stadsfiets, elektrische fiets, vouwfiets, bakfiets ,… wereldwijd tegen diefstal en beschadiging.

  • We verzekeren uw fiets wereldwijd
  • Ook vast gemonteerde fietsaccessoires zijn verzekerd
  • Bij diefstal of schade vergoeden we in nieuwwaarde

We verzekeren uw fiets wereldwijd

De fietsverzekering geldt wereldwijd. Uw fiets is dus verzekerd op fietstocht in het buitenland, ook als u uw tweewieler met het vliegtuig of de trein vervoert.

Ook vast gemonteerde fietsaccessoires zijn verzekerd

Bij diefstal of schade vergoeden we ook de bijgekochte, vast gemonteerde fietsaccessoires zoals een fietsstoeltje, slot, derde wiel, aanhangwagen of fietskar.

Bij diefstal of schade vergoeden we in nieuwwaarde

Dat is de kostprijs om op de dag van het schadegeval de beschadigde fiets te vervangen door een gelijksoortige nieuwe fiets van minstens dezelfde kwaliteit. U draagt zelf amper 50 euro van de kosten, de rest betaalt KBC. Pas vanaf de dertiende maand passen we een forfaitaire slijtageaftrek van 1% per maand toe.

Belangrijk.

U kunt een fietsverzekering sluiten voor elke fiets die niet ouder is dan 1 jaar
U kunt een fietsverzekering sluiten vanaf een factuurbedrag van 600 euro (fiets en accessoires samen)
Om fietsdiefstal te voorkomen, leggen we enkele preventiemaatregelen op, zoals het gebruik van een ART-goedgekeurd fietsslot (vanaf categorie 2 of 2 sterren).

Meer informatie?

Stap zeker eens binnen in ons KBC-Verzekeringsagentschap.
Samen bekijken we welke verzekering het best bij u past.
                  Verbonden agent, FSMA 106817 A, van KBC Verzekeringen nv, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven.
                  Disclaimer         Klachten         Privacy                              © Copyright - KBC Verzekeringen-Portaal - Design by Verzekeringen-Portaal.net